Tilmelding – adgang til OSC – HomeLock

Vi har fået installeret nye dørlåse i Squashcenteret. Det betyder lidt ændringer for dig som medlem, som vi her lige vil ridse op. Dørlåsene hedder Salto Homelok og fungerer sådan at de kan låses op ved brug af din mobiltelefon og Saldo Homelok appen.

Ved at tilmelde dig her vil inden for kort tid efter modtage en mail fra os via Salto Homelok med en invitation til at oprette en konto.

Som medlem af squashcenteret har du både adgang til at åbne hoveddør og bagdør i indgangspartiet, samt døren indtil squashcenteret. Dette nye system gør at vi kan tilbyde bedre åbningstider, da det vil blive muligt at komme ind i centeret fra 06.00 alle dage. Første gang efter kl. 06.00 at hoved eller bagdør låses op vil disse døre være åbne indtil centeret lukker. Døren indtil squashcenteret låser hver gang den lukker og har fået monteret en dørpumpe. Denne dør vil fremover kun stå åbent når der er personale på arbejde i centeret, er der ikke personale skal du bruge appen for at komme ind. Lys på banerne er som det plejer og tændes når du “bipper” dig ind med din normale brik. Lys på banen kan tændes 5 min. før banetiden starter.

Du kan bestille adgang til systemet ved at udfylde kontaktformularen herunder og trykke send. Herefter opretter vi dig i systemet og du modtaget en velkomstmail fra Salto. Du kan læse mere on Salto’s datahåndtering her.
Læs mere om den her

  Du kan bruge din eksisterende Microsoft eller Google konto eller oprette en lokal konto. Det er vigtigt at den mail du bruger er den som du også modtager denne mail på, da systemet eller ikke kan genkende dig. For at låse døren op, skal du blot være i nærheden af døren, gå ind i appen og Swipe “Unlock”.

  Da vi gerne vil prioritere personaletimerne til de tidspunkter på dagen, hvor der er fleste brugere i centeret, vil der de fleste dage først være personale i centeret fra kl. 14, hvor de de første par timer primært vil være beskæftiget med rengøring og andre praktiske opgaver. For at det stadig er muligt at købe øl, vand mv. har vi fået opsat et køleskab og mulighed for at betale med MobilePay. Systemet er stadig i sin spæde start og vi kommer de kommende måneder til at lære hvad der fungerer godt og hvad vi skal have tilpasset. Oplever du problemer eller har du ris/ros så hører vi meget gerne fra dig på formand@scd.dk eller centerleder@scd.dk er der akutte problemer med at komme ind kan du ringe til os på 63 11 11 40.

  Vi håber at i bliver glade for det nye system og der måske vil komme lidt flere morgenfriske squashspillere for

  ODENSE SQUASH CENTER

  tlf: 63 11 11 40

  SDR. BOULEVARD 17 A 

  5000 Odense c

   

  Åbningstider

  Mandag 09.00 - 22.15
  tirsdag  09.00 - 22.15
  onsdag  06.45 - 22.15
  torsdag 09.00 - 22.15
  fredag   06.45 - 20.30
  lørdag   08.15 - 17.00
  søndag   08.15 - 17.00

   

  FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER