Tilpasning af baner i sommerperioden juli-aug

Grundet sommerferie og mindre tilslutning til diverse træninger er de faste banebookinger derfor tilpasses. Det gælder at drop-in er gået nogle baner ned mandag/onsdag. Dame-træning nede på 2 baner hen over sommeren (uden træner). Opstart onsdag d. 23/8 Junior er gået på sommerferie - der er Junior weekend drop-in i lige uger 1215-1345 (uden træner). Opstart tirsdag d. 22/8 Division er ligeledes gået et par baner ned tirsdag/torsdag. Weekendsquash - for alle, er gået ned på 3 baner. Centeret er selvfølge åbent hele sommeren efter sommerferieplanen.

God sommer fra OSC

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere