Skolesquash i Odense Squash Club

I øjeblikket tilbyder OSC i samarbejde med Squash Center Danmark skolesquash til idrætstimerne. Vi har fået tilsendt en besked fra en af underviserne som vi gerne vil dele med jer
"Tak for en fin dag med skole-squash, det blev godt modtaget i blandt eleverne, de syntes det var sjovt. Stikbolds-opvarmning og så derefter var de 3 på hver af de 6 baner. Der blev spillet med ca. 5 min intervaller og rokeret rundt. Det fungerede rigtig fint. Da børnene skulle spise madpakkerne, så var der "opvisningskamp" mellem de to undervisere på glas banen :-)"

Vi siger tak for jeres besøg i vores center og håber at nogle af eleverne har fået interessen for squash så de kommer til junior træning.

For mere infomation vedrørende skolesquash kontakt coach@osc.dk

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere