Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig! 

Vi har både damehold, juniorhold herrerdrop-in, fællestræning, turneringer, løbende introduktionsdage og meget mere.
I september er der gratis prøvetræning på alle hold, junior træner tirsdage og torsdage 17-18, dametræning foregår onsdage 17-18.30 og i løbet af ugen er der flere drop-ins hvor du kan finde nye medspillere.
Derudover kan du altid booke baner med venner, holdkammerater og familie!
Priser:
Studerende: Kom og prøv! Tag din nye studiebuddy eller studiegruppe med og få pulsen op og en pause fra bøgerne! Pris pr. måned, kun 159 kr.!
Junior: Tag din ven med! Vi har både drenge og piger og det kunne være fedt med flere! Kun 59 kr. i måneden
Senior: Kom og træn med for kun 209 kr. i måneden!
Følgende søndage har vi intro til nye til squash, vi fortæller mere om alt det vi tilbyder og viser træningsfaciliteterne frem!
Den 6. september klokken 10-12
Den 4. oktober klokken 10-12
Den 1. november klokken 10-12!
Vi glæder os til at se dig!

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere