KoMsammen arrangement d.21 marts i Odense Squash Club

Mandag d. 21. marts har Odense Squash Club sammen med den frivillige organisation KoMsammen arrangeret at KoMsammens medlemmer kan komme ud og spille squash på 2 baner i tidsrummet 18:00 til 19:00. KoMsammen er en forening der sørger for, at ensomme unge i Odense har et sted at mødes. Når de mødes tager de ud og dyrker forskellige former motion kombineret med en sund kost. På denne måde får de en fornemmelse for en verden de kun meget lidt har stiftet bekendtskab med. Nemlig en verden med kammeratskab og sport.
De af jer der spiller drop in squash mandag d. 21/3 bedes være opmærksomme på at der til at begynde med vil være 2 færre baner end normalt. Omvendt er der booket 2 ekstra baner i den anden ende, så der skulle stadig være rig mulighed for at spille squash.

De bedste hilsner Odense Squash Club

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere