Klubmesterskaberne 2016

Lørdag d. 28 maj afholdte Odense Squash Club det årlige klubmesterskab, som i høj grad vil blive husket som medlemmernes fest. Der blev i år sat deltagerrekord med 74 tilmeldte, hvilket var 32 flere tilmeldte end sidste år. Der blev spillet 116 kampe og vundet/tabt 402 sæt. Vi havde for første gang i flere år fået deltagelse af juniorer til turnering, hvilket var til stor glæde for klubben. Toppen af turneringenpræget af mange afbud fra klubbens bedste spiller, hvilket gav nogle mere forudsigelige grupper. De resterende grupper var derimod meget mere lige og tætte. Vi havde til årets turnering også fået flere tilmeldte på damesiden, hvilket sammen med juniorerne har været et af klubbens mål i det foregående år. Det stor deltagerantallet og blandingen imellem juniorerne og seniorerne skabte en fantastisk stemning. Mod slutningen af dagen forsøgte vi at samle alle ved Center Court til at overvære finalerne. I løbet af dagen var der arrangeret at der var fri drikkelse og snacks til deltagerne og deres pårørende. Som noget nyt i år havde klubben indgået et samarbejde med 2 fysioterapeut studerende på UCL i Odense, som i løbet af gav spillerne lidt massage. Hele dagen blev afsluttet med en stor middag og fest, hvor de sidste lukkede festen kl. 01 som planlagt. Fra klubbens side var hele dagen en stor succes med en masse glade mennesker og en masse gode kampe. Vi ser frem til klubmesterskabet 2017.

Overblik over turneringens rækker og vindere:

JUNIOR:
Junior U15 – Luna Blom

Junior U12 – Sebastian Carlsen

DAME:
Dame A – Line Falsig Berthou

Dame B - Susanne Kielland

Dame C - Line Moth

HERRE:
Herre A – Kevin Lees
Herre B – Rasmus Petersen
Herre C – Leif Rasmusen
Herre D – Kristian Hansen
Herre E - Søren Gudbrand
Herre F - Christian Mindrup
Herre G – Viktor Poulsen

Billederne kan ses her
Tak for opbakningen til spillere, forældre og ikke mindst de ansatte i Squash Center Danmark for deres store hjælp.

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere