Junior Grand Prix i Thy

Fra d. 6/3 til d. 8/3, afholdes JGP i Thy, så husk at få tilmeldt jer 
Vi opfordrer selvfølgelig ALLE vores juniorer til at deltage både nye som rutinerede. Planlægning af kampe kommer til at foregå alt efter niveau. Der er max plads til 90 deltagere, og der er stadig ledige pladser tilbage.
Tilmelding kan ske på squashportalen eller i cafeen og det koster kr. 250,- Beløbet dækker turneringsgebyr og transport
Hvis man ønsker at tilmelde sig på squashportalen, så skal man bruge sit login --> klikke på "Arrangementer" og finde " JGP 5 - THYSQUASH", herefter klikker man på tilmeld. Betaling foregår i baren i centeret,
Er du ikke oprettet på squashportalen, så kan du gøre det på osc.dk under medlemsservice
Skulle du have problemer med at tilmelde dig, så kan du skrive til mig.
Ift transport, så tager vi som udgangspunkt toget til Struer, hvor vi bliver hentet og fragtet til Thy Squash Center. Udgift til togbillet afholdes for egen regning. Hvis vi derimod kan samle nok biler, så kører vi derop, så meld gerne tilbage om du/I, har mulighed for at bringe og hente.
Kom frisk 
Venlig hilsen,
Thomas Andresen

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere