Junior Elite i Odense Squash Club

Junior Elite i Odense Squash Club

Odense Squash Club kan nu, med stolthed, præsentere sin nye ungdoms elite afdeling kaldet 'OSC Junior Elite'. Dette understøtter klubbens strategi og sportslige ambitioner for fremtiden. Odense Squash Club ønsker med det nye tiltag, på sigt, at skabe vores helt eget elitedivisionshold med spillere fra egene rækker. Vi vil med 'Odense Junior Elite' målrettet forsøge at skabe et godt elitemiljø og bane vejen til, forhåbentlige, fremtidige topresultater i dansk squash på junior såvel som senior siden. Vi vil sikre kompetente trænere på højst mulige niveau og har netop indgået aftale med Martin Laursen, tidligere elitespiller og med megen erfaring med ungdomsarbejde i Dansk Squash forbund og Kolding KFUM Squash. OSC rådfører sig yderligere løbende med den Danske landstræner, David McAlpine, som står for at planlægge klubbens juniortræning. David er en helt central rolle i den sportslige opbygning og udvikle af klubbens juniorerne og trænere. David McAlpine har, med sine 14 år i Malmø, stor viden og erfaring inden for opbygning af en juniorafdeling og med at udvikle en klub sportsligt - i tråd med klubbens 2022 strategi.

Generelt er vi i OSC ved at opbygge en hel ungdomsafdeling med et sundt, og vigtigst af alt, sjovt træningsmiljø for alle klubbens juniorer. Vi vil sætte det sportslige i centrum uden at gå på kompromis med et godt socialt klubmiljø, hvor det skal være plads til alle og hvor det er sjovt både på og udenfor squashbanen. Alt dette kan ikke ske uden vores kompetente trænere og hvor rammerne for klubbens nuværende og kommende juniorerne er i top. Med en god ungdomsafdeling kan vi skabe vores egne talenter og senere føre dem videre til senior, hvor de kan begå sig på klubbens hold i danmarksturneringen.

Yderligere vil de mange juniorer også sætte OSC på landkortet i forbindelse med deltagelse i JGP og DM og måske kan vi skabe en Danmarksmester for juniorer inden for de kommende år, hvem ved. OSC Junior Elite vil indeholde op til 6 spillere og træningen vil primært blive foretaget af Martin Laursen. Det er klubbens trænerteamet der udvælger spillerne og forløbet vil blive evalueret løbende. Spillerne bliver udtaget til OSC Junior Elite for en halv sæson af gangen. I OSC sikre vi, for alle vores juniorer: - Et sjovt, sundt og trygt træningsmiljø - Velkvalificerede trænere med uddannelse gennem DSqF (Dansk Squash Forbund) - Deltagelse til diverse JGP og Junior DM - Et klubmiljø med nultolerance for mobning og hvor der er respekt overfor hinanden OSC Junior Elite vil i første omgang bestå af 4 spillere der har deres første to træninger søndag d. 23/4 og 14/5 fra 10.00-11.30.

Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med Martin.

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere