Juletysker og julefrokost

Årets juletysker samt julefrokost fandt sted lørdag d 1 dec. Dagen startede med den traditionelle juletysker, hvor der blevet spillet på kryds og tværs af alder og køn. Det var en super hyggelig turnering, hvor der blev gået godt til den og mange fik hygget med nogle spillere som de normalt ikke træner sammen med. Efter tre runder blev der spillet semifinale og finale i de forskellige grupper, hvorefter der som sædvanlig var lækre præmier som kan forsøde december. Efter gløgg og æbleskiver blev det tid til årets julefrokost. Og hvilken en af slagsen. Indkøbschefen Dennis, havde sørget for at der var hvad hjertet kunne begære, så der blev rigtig hygget. Efter spisningen blev det tid til OSC’s store musikquiz hvor der blev dystet i musikviden. Stemningen var høj, og den blev ikke mindre da Torben, Jeanette, Peter og Dennis vandt quizzen og dermed også de flotte kurve fra H.J Hansen Vin. Derefter fortsatte festen, som for nogle varede til den lyse morgen.

Tusinde tak til alle som deltog – vi glæder os allerede til næste år.

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere