JGP i Esbjerg med OSC deltagelse

I denne weekend, 11 og 12 marts, blev der afholdt Junior Grand Prix i Esbjerg for landets juniorer. 90 deltager fra hele landet var meldt til, hvilket vi synes er ret godt gået! OSC har ikke haft juniorer med i nogle år men er igen nu tilbage på scenen og denne gang med deltagelse af 4 spillere. Den nye turneringsstruktur gør, at man til forskel fra tidligere, inddeler juniorerne efter niveau og ikke efter alder. Dette gjorde at vores 4 juniorer først skulle spille nogle kvallifikationskampe inden de blev placeret endeligt i puljerne. Efter kval-kæmpende havde OSC spillere i E,F og to i G rækken. Der blev kæmpet og fightet og alle gjorde god figur ved deres første JGP, som også bar præg af lidt begyndernerver og sommerfugle i maven :) . Det blev til fire rigtig flotte sejre. Turneringen i Esbjerg var 2.dags turnering og om aftenen gik vi i netto og handlede snoller og spillede kort og yatzy i squashcenteret, hvorefter der blev overnattet i hallen. Søndagen morgen spiste vi morgenmad og pakker luftmadrasser sammen og gjorde klar til de sidste placeringskampe. Vi fik også set de ældre og bedste juniorer spille deres respektive finaler i de forskellige rækker - til stor inspiration for vores egne juniorer. Vi, OSC, vil gerne takke Esbjerg Squash Klub for et helt igennem godt arrangement - vi har taget gode oplevelser med i bagagen og vi har haft en rigtig god weekend. Vi håber at kan tage endnu flere af vores juniorer med til de kommende JGP'er rundt om i landet.

[gallery columns="2" size="medium" ids="2061,2062,2063,2064"]

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere