Information om bookingsystem

Vi er blevet gjort opmærksom på at nogle bookinger er gået galt i vores halbooking. Derfor kan der i denne uge opstå dobbeltbooking eller lignende. Vi har forsøgt at redde trådende ud men der kan være fejl i denne uge. Fra næste uge er tingene oppe og køre igen som vi kender det (dog er der fejl i drop-in mandag d.5. og onsdag d.7. som har medført begrænset baner). Vi beklager de gener dette kan medføre. Yderligere ang. booking så har du/I måske oplevet at division har reserveret lige lovligt mange baner som så var blevet frigivet mandag formiddag. Dette ændres også fra næste uge og divisionsbanetider bliver reduceret. Skulle du stadigvæk have udfrodringer med at finde banetider som passer ind så er alle vores medlemmer velkommen til at prøve vores "drop-in", som involvere klubspillere som spiller kampe på kryds og tværs.

Men én ting er sikkert vi, OSC, bestræber os løbende på at tilpasse OSC's banetider for netop at undgå tomme baner.

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere