Genåbning og Corona Update

Kære OSC’er, Som stort set alle nok har set, så åbner indendørsidrætten i morgen. Det er vi rigtig mange der har set frem til 🙂 Det betyder også at Odense Squash Club åbner igen i morgen. Og ikke nok med det.. Fra og med i morgen vil centeret køre med væsentligt udvidet åbningstider.

Kære OSC’er

Som stort set alle nok har set, så åbner indendørsidrætten i morgen. Det er vi rigtig mange der har set frem til 🙂

Det betyder også at Odense Squash Club åbner igen i morgen. Og ikke nok med det.. Fra og med i morgen vil centeret køre med væsentligt udvidet åbningstider. Vi er nemlig nok mange, der godt kunne have brug for at spille lidt ekstra squash  I første omgang ser vi lige som de udvidede åbningstider benyttes - er det tilfældet, så kommer det til at vare hele sommeren.

Som I sikkert også har noteret jer så er der endnu ikke kommet officielle retningslinjer fra hverken Kulturministeriet eller DIF. Når de kommer så vil OSC selvfølgelig indrette sig herefter. Det betyder at du som OSC medlem løbende skal orientere dig om retningslinjerne. Det kan ske her på siden eller ved at spørge personalet i centeret. Dansk squashforbund er for et par timer siden kommet med nogen retningslinjer, de kan ses her https://www.dansksquash.dk/…/dansk-squash-abner-mandag-d-8-…. Disse retningslinjer betyder at vi indtil videre må aflyse de fælles seniortræninger og frigiver banerne til individuel bookning. Dette komme til at ske dag for dag indtil vi fra myndighedernes side af, har klarhed over hvad der præcist er tilladt. Vi annonceret her på siden, dag for dag om næste dags træning aflyses. Af hensyn til banekapacitet opfordrer vi til at man så vidt muligt booker på det tidspunkt, hvor man normalt skulle have været til træning.

Til hver en tid skal vi selvfølgelig også overholde alle de generelle retningslinjer ift. Covid-19.

I centeret har vi taget alle de nødvendige forholdsregler vi kan komme i tanke om.. Men bliver I opmærksom på noget der kunne gøres bedre, så sig det endelig til personalet i centeret.
Så lad os komme ud og spille noget squash samtidig med at vi passer godt på hinanden.
Vi ses på banerne 

PS: Frugtfade er naturligvis sløjfet - istedet kan frugt afhentes gratis i cafeen 😉
PPS: Corona er træls, ingen squash har godt nok også været trælst. Derfor vil vi gerne byde alle godt tilbage her den første uge og har fyldt køleskab med øl og vand samt fryser med is. Når du har trænet er du velkommen til at nappe en af delene med 🙂
PPPS: Hold øje med siden her, hvor vi vil annoncere forskellige arrangementer hen over sommeren.

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere