Corona Update – DIF tilpasser anbefalinger til udendørsidræt.

En stor del af OSC er det sociale, vi samles om squashen og der er en masse gode mennesker omkring os imens. Desværre er både squash’en og det at mødes taget ud af vores elskede klubkultur i OSC. Men… DIF har ændret deres anbefalinger og vi kan derfor flytte træningen udenfor – hvis vi holder afstand og gør det i mindre grupper. Så ja, squash uden squashbold og ketsjer.. Lad os give det et skud, vejret er i hvert fald super godt 😊

Onsdag d. 29/04 – Dametræning, udenfor kl. 17.00-18.00
Torsdag d. 30/04 – Juniortræning, udenfor kl. 17.00 – 17.45 / 18.00-18.45.
Fælles for træningen er at vi skal være mindre end 10 personer samlet (Der vil være 2 trænere på og hver træner har så 9 deltagere). Vi skal holde afstand, derfor planlægges programmet i vores gårdrum og i de omkringliggende omgivelser nær centeret. Centeret vil være lukket – husk at fylde din drikkedunk hjemmefra. Der bliver ikke brugt fælles rekvisitter og det er ikke muligt at komme i bad efter træningen. Udendørsaktiviteten forgår i mindre grupper.
Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
Tilmelding sker på holdsport. 😊

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere