TURNERINGER

Klubmesterskab d. 25. maj 2019

Odense Squash Club inviterer til klubmesterskab d. 25. maj 2019!

Skal du have håneretten over din makker hele næste sæson? Kan du aflure et par tricks fra de bedste, eller kan du dem alle sammen på forhånd? Hvem er den bedste squashspiller i OSC? Alle disse spørgsmål skal besvares til vores brag af et klubmesterskab! Alle er velkomne uanset niveau, så kom og få en hyggelig dag med dine squash buddies i Danmarks uden tvivl bedste squashklub.

Prisen for deltagelse er 100 kr. for voksne og 50 kr. for juniorer. Prisen inkluderer lækker frokost, frugt, kaffe, kage samt ikke mindst spisning og afslutningsfest fra kl. 18 til 01. Skriv dit navn på sedlen i baren og inviter din makker med – jo flere vi er, jo federe bliver det!

Vi spiller i rækkerne

Junior U18, U15, U12

Dame A, B

Herre A, B, C, D, E

Mødetid og lodtrækning er kl. 8.45

DUNLOP vil blive brugt som turneringsbold.

 

Tilmelding er senest 19. maj.

Spørgsmål kan rettes til:

turnering@osc.dk

 

Vi glæder os til at se jer alle!

Veteran DM 2019, Herlev

Så er tilmeldingen åben til årets sejeste senior turnering, Veteran DM som i år holdes i Herlev.

Dato for afvikling af turneringen er fredag den 3. maj og lørdag den 4. maj 2019, første kampe afvikles fredag fra kl. 18:30. Seneste tilmelding er søndag den 21. april 2019. Der er DM medaljer at kæmpe om i følgende herre og dame rækker: Årrække +35, +40, +45, +50, +55, +60, +65, +70

Rækker afvikles som monrad eller som pujler, afhængigt af antallet af deltagere i hver række. Sammenlægning af rækker kan forekomme hvis de er få tilmeldte i nogle rækker. Fredag servere vi en letter sandwich og frugt til alle deltagere. Lørdag serveres der frokost og der vil løbende være frugt og lidt sødt som der kan tages af. Vores café vil holde åbent under turneringen hvor der kan købes god kaffe, snacks, sodavand og der kan shoppes squash udstyr i vores butik. Tjek venligt op på om dine oplysninger omkring alder er korrekt i din profil inden tilmeldingen – og oplys venligst ved tilmelding hvilken række du stiller op i.

Vi glæder os til at se jer alle, få jer tilmeldt i en fart. Ønsker du at overnatte, så kan vi anbefale at bestille værelse på Herløv kro. HUSK! Der også er JGP i hallen sammen weekend, så har i børn eller børnebørn, der spiller squash, så få den tilmeldt til JGP finalen. Har du spørgsmål så kan du kontakte undertegnede
Jørn Karlsen – Jb.karlsen@gmail.com – Tlf. 6038 0766 (først aktivt pr. 1.2.2019)

Kolding Cup lørdag den 16. marts 2019.

Kolding KFUM Squash inviterer til Kolding Cup lørdag den 16. marts 2019.

ALLE KAN DELTAGE.

Der spilles i følgende rækker:
Herre B, C, D, E …

Dame A, B ….

Turneringsformen er ½-Monrad, og der seedes efter den gældende DSQF-rangliste. Alt efter antallet af deltagere kan der justeres i antal rækker/antal spillere pr. række. Præmier til 1 & 2 i hver række. Gratis frugt i løbet af dagen. Sandwich til frokost. Tilmelding via Squashportalen senest 10. Marts 2019

Ved spørgsmål kontakt:
Christian Andersen
ca@kolding-squash.dk

Senior Grand Prix 4 – Senior Cup – Odense Squash Club

Senior Grand Prix: Fredag og lørdag d. 1. og 2. februar 2019. Senior Grand Prix afvikles fredag og lørdag d. 1. og 2. februar Dame M, Herre M, og Herre A. (Såfremt nogle af danskerne fra PSA turneringen der ryger ud i runde 1 eller 2 kan de glide ind i Senior Grand Prix turneringen.) Senior Cup: Lørdag d. 2. februar 2019. Senior Cup afvikles lørdag d. 2. feb. kl. 9-19. Dame A og B – Herre B, C, D og E

Forvent at Senior Cuppen har mødetid lørdag kl. 08.45 med kampstart 09.00. Pris og Tilmelding – Deltagerpris: Senior Grand Prix 200,- / Senior Cup 150,- Der er i prisen lørdag inkluderet morgenmad, frokostbuffet, frugt, kaffe & kage, sodavand i løbet dagen, derudover vil der til deltagere af Senior Grand Prix vil der være en sandwich fredag aften. Vi serverer gratis kolde sodavand weekenden igennem samt øl til finalerne om lørdagen. Tilmelding før jul 150 kr. Senior Grand Prix / 100 kr. Senior Cup. Tilmelding sker på squashportalen.dk Mulighed for at tilkøbe pizza lørdag aften ifm. finalerne, 50kr., sæt flueben på squashportalen og betal sammen med din tilmelding. Lørdag afsluttes det hele med finale for Dame M, Herre M og afsluttes med PSA Challenger finalen.

Senior Grand Prix 3 – Birkerød

Birkerød Squashklub har igen fornøjelsen af at invitere til Senior Grand Prix 3 der er årets første turnering i 2019. Turneringen starter fredag den 4. januar kl. 18, og de sidste finaler forventes færdigspillet lørdag den 5. januar kl. 17. Der spilles i følgende rækker:
– Damer: M og A
– Herrer: M, A, B, C, D og E

Hvis der ikke kommer tilmeldinger nok til to damerækker, laves der en ekstra herre række, hvis der er mange tilmeldinger. Der spilles 1/2 Monrad i alle rækker, og der seedes efter den opdaterede DK-rangliste, der kan trækkes fra Squashportalen ultimo december/primo januar. Der er præmier til nr. 1 og 2 i alle rækker. Max. antal deltagere er 64. HUSK tilmelding sker efter først til mølle princippet, som reglerne nu tilskriver, dvs. de første 64 tilmeldinger er sikret deltagelse. Fredag serveres der lidt at spise i form af sandwich/sportsbolle fra 18:00 til kl. 20 og lørdag serveres der frokostbuffet (eksklusiv drikkevarer) i klubbens café. Klubbens café har åbent under hele turneringen, hvor der kan købes mad og drikke. Sidste frist for tilmelding er fredag den 21. december.

Juletyskerturnering lørdag d. 1. december

Juletysker er endnu engang på programmet lørdag d. 1. december.

Tilmelding sker i caféen, max. 56 deltagere til turneringen – først til mølle
.Vi glæder os til endnu en dag med en masse tysker på kryds og tværs. Det koster 50kr at deltage. Der bliver oprettet en Junior-, Dame, og Herreturnering. Turneringen starter kl. 12.00 Der spilles frem til ca. kl. 16.00. Efterfølgende serveres der gløgg og æbleskiver og eller sodavand/juleøl m.m.

Julefrokost kl. 18.00-02.00

Turnering inkl. glögg og æbleskiver 50kr.

Julefrokost* – traditionel julefrokost menu og øl/sodavand 50kr.

Betaling sker ifm. tilmelding.
*Deltager du i turneringen er julefrokosten gratis.

Skovbakken Senior Grand Prix 26-27 okt. 2018

Skovbakken squash byder igen velkommen til en turnering for både bredde og elite, når vi fredag d. 26. oktober – lørdag d. 27. oktober åbner dørene for squashdanmark. Med i deltagergebyret på de 200 kr. er en let omgang mad fredag aften, samt frokost lørdag. Der vil desuden være præmier til nr. 1 og 2 i alle rækkerne, som er sponsoreret af INsport. Udover dette får alle tilmeldte en gave fra INsport og en lækker t-shirt! Turneringen vil så vidt muligt blive spillet som monrad 8, hvilket giver tre kampe til alle deltagere. Såfremt dette ikke er muligt, vil der evt. blive oprettet pulje i laveste række, for at sikre, at alle får et rimeligt antal kampe.

NB: Mesterrækkerne for både damer og herrer starter fredag kl. 18.00.
– Alle resterende rækker spiller KUN lørdag – mødetid meldes ud når tilmeldingsfristen er udløbet, men forventes at være omkring kl. 9.00.

For at få flest muligt ud ad busken, giver Skovbakken 25% i rabat på tilmeldingen, hvis du tilmelder dig før d. 7. oktober – det vil altså sige, at du kan deltage for blot 150 kr.!

Vi glæder os til at se jer alle i Skovbakken Squash. Spørgsmål til turneringen kan rettes til turneringsansvarlige, Tobias Pørtner – tobiaspoertner@hotmail.com

Senior Cup d. 13. oktober 2018

Hermed åbner Odense Squash Club for tilmeldingen til den anden Senior Cup i denne sæson. Senior Cup afvikles lørdag d.13. oktober 2018 kl. 9-18. Alle vores 7 baner er blevet booket til turneringen, hvor der vil være turnering for Herre A, B, C, D, E og F og Dame A og B.

Alle vil få mindst 3 kampe i løbet af dagen og finalerne bliver afholdt fra klokken 14:30. Deltagerprisen er på 150 kr., hvor der inkluderet i prisen er morgenmad, frokostbuffet, frugt, kaffe & kage i løbet dagen.

Der er max plads til 70 deltagere, hvor tilmelding foregår efter først til mølle og sidste frist for tilmelding er d. 6. oktober 2018. Der vil være præmier til top 3 i hver række. Mødetid og lodtrækning for alle rækker kl. 08.30 hvorefter vi starter de første kampe.

Program uploades på www.osc.dk og osc’s facebookside torsdag d. 11. oktober om aftenen.
Vi ser frem til at I kommer og besøger OSC’s Senior Cup.

De bedste squash hilsner
Odense Squash Club

Pokalturnering 2018/19

OSC introducerer en intern pokalturnering for sæsonen 2018/19. Den spilles som en monrad-32-turnering, hvor vinder møder vinder og taber møder taber. Der vil derfor være 5 kampe til hver spiller. Alle niveauer kan deltage, da kampene for hver runde vil blive mere og mere jævnbyrdige.

Turneringen vil være tilgængelig online og på udskrift på opslagstavlen i klubben. Man er selv ansvarlig for at få kontaktet hinanden og spillet kampen inden runden udløber følgende dage:

  1. runde: 30. september
  2. runde: 21. oktober
  3. runde: 25. november
  4. runde: 31. januar

Der er finale-runde lørdag d. 16. marts.

Der er plads til 32 deltagere og man kan tilmeldes på listen i baren efter først til mølle princippet.

Sidste tilmeldingsfrist er 2. september.

Vi ses på banen!

Fynsmesterskab 2018

Fynsmesterskaberne 2018 afholdes i Odense Squash Club og er fastsat til lørdag d. 1. sep. Inkluderet i prisen på de 50 kr. er der frokost, kaffe, kage og frugt. Der spilles på alle niveauer, alle kan deltage, og alle er velkommen. Der bliver serveret morgenbrød fra kl. 09.00 og mødetid og lodtrækning er kl. 09:30 og starttidspunkt for de enkelte rækker bliver planlagt når tilmeldingen er lukket. Finaler afvikles fra. kl. ca. 14:30. Sidste finale kamp forventes at blive spillet ca. kl. 16:00. Alle rækker inddeles efter gældende DK-rangliste (pr. d. 25 august 2018 ) Der seedes 1, 2, 3/4 og 5/8. Der spilles ½ monrad hvilket giver alle 3 kampe. Er du ikke på DK-ranglisten (squashportalen.dk) seedes deltagere efter bedste evne.Såfremt der er mere end 50 tilmeldte vil turneringens starttidspunkt tilpasses.

Tilmeldingen skal ske i baren i OSC og koster 50kr.  Spørgsmål sendes til: turnering@osc.dk

Mødetid og lodtrækning kl. 09.30

Første kampe starter kl. 09.45

Forventet sluttidspunkt kl. 17.00

Tilmeldingsfrist er fredag d. 25 august. – Spillere fra OSMK tilmelder sig i OSMK.

Klubmesterskab 2018

Vi kan nu fortælle at årets dato for klubmesterskaberne er d. 2. juni.

Bestyrelsen arbejder på at skabe Danmarks fedeste klubmesterskab!
I løbet af dagen vil der være 3 kampe til alle. Vi starter dagen ud med morgenbrød.

Vi har rækker for Junior, Damer og Herre, A,B,C… osv. Der er præmier og pokaler i alle rækker! 😉

Derudover kan vi tilbyde:

Goodiebags, Præmier og pokaler i alle rækker, Massage, Frokostbuffet, Sjove konkurrencer med fede præmier, Frugt, kaffe/the og kage, Sæsonafslutningsfest m. spisning, Fri bar til festen, Gin-smagning om aftenen … og meget meget mere…

Sæt kryds i kalenderen!

Tilmeldingen skal ske i baren og koster 50 kr.

Mødetid kl. 08.30
Forventet sluttidspunkt kl. 17.00
Festen starter kl. 19.00
Tilmeldingsfrist er fredag d. 25 maj.

OSC Senior cup, lørdag d. 3 marts 2018

Hermed inviterer Odense Squash Club til OSC Senior Cup, som finder sted lørdag d. 3. marts 2018 kl. 9-18. Alle vores 7 baner er blevet booket til turneringen, hvor der vil være turnering for Herre A,B,C,D,E og F og Dame A og B.

Alle vil få mindst 3 kampe i løbet af dagen og finalerne bliver afholdt fra klokken 14:30. Deltagerprisen er på 100 kr., hvor der inkluderet i prisen er morgenmad, frokost buffet, frugt, kaffe & kage i løbet dagen.

Der er max plads til 70 deltagere, hvor tilmelding foregår efter først til mølle og sidste frist for tilmelding er d. 24. februar. Der vil være præmier til top 3 i hver række. Mødetid og lodtrækning for alle rækker kl. 09.00 hvorefter vi starter de første kampe.

Program uploades på www.osc.dk og osc’s facebookside torsdag d. 1. om aftenen.
Vi ser frem til at se jer.

De bedste squash hilsner
Odense Squash Club

Juletyskerturnering lørdag d. 2. december

Juletysker er endnu engang på programmet lørdag d. 2. december .

Tilmelding sker i caféen, max. 56 deltagere til turneringen – først til mølle.Vi glæder os til endnu en dag med en masse tysker på kryds og tværs. Det koster 25 .- at deltage. Der bliver oprettet en Junior-, Dame, og Herreturnering. Turneringen starter kl. 12.00 Der spilles frem til ca. kl. 16.00. Efterfølgende byder OSC på æbleskiver og gløgg/sodavand/juleøl m.m.

Som noget nyt i år afholdes julefrokost kl. 18.00-01.00

Turnering inkl. glögg og æbleskiver 25 .-

Julefrokost – traditionel julefrokost menu og øl/sodavand 50 .-

Betaling sker ifm. tilmelding.

Esbjerg Cup – Senior Cup 2, lørdag d. 14. okt.

Traditionen tro en hyggelig 1- dags seniorturnering med fuld forplejning (Frokost, snacks og drikkevarer). Medbring det gode humør og få en dag i godt selskab, med minimum tre kampe og mulighed for at opleve god squash! Der spilles ½ monrad, fem herrerækker, en damerække (med kvalifikation hvis nødvendigt) og maks 48 deltagere. Tilmelding er først til mølle.

Vi regner med lodtrækning 09:30 og start 10:00. Mere info følger på klubbens hjemmeside, når deltagerantal er kendt.

Senior Cup 1 – lørdag d. 16. septemper

Hermed åbner Odense Squash Club for tilmeldingen til sæsonens første Senior Cup, som finder sted lørdag d.16. september 2017 kl. 9-18. Alle vores 7 baner er blevet booket til turneringen, hvor der vil være turnering for Herre A,B,C,D,E og F og Dame A og B.

Alle vil få mindst 3 kampe i løbet af dagen og finalerne bliver afholdt fra klokken 14:30. Deltagerprisen er på 150 kr., hvor der inkluderet i prisen er morgenmad, frokost buffet, frugt, kaffe & kage i løbet dagen.

Der er max plads til 70 deltagere, hvor tilmelding foregår efter først til mølle og sidste frist for tilmelding er d. 8. september. Der vil være præmier til top 3 i hver række. Mødetid og lodtrækning for alle rækker kl. 09.00 hvorefter vi starter de første kampe.

Program uploades på www.osc.dk og osc’s facebookside torsdag d. 14. om aftenen.
Vi ser frem til at I kommer og skyder squashsæsonen igang med det første Senior Cup.

De bedste squash hilsner
Odense Squash Club

Fynsmesterskaberne 2017

Fynsmesterskaberne 2017 bliver i år afviklet lørdag d. 2. September i OSMK på Nyborgvej 341B, 5220 Odense SØ.
Prisen for deltagelse er 100.- og der vil være 3 kampe til alle og pokaler til vinderne af A rækkerne og præmier til 1-, 2- og 3-pladsen i samtlige rækker.
Tilmelding og betaling sker via baren i SCD.
Skulle der være yderligere spørgsmål om turneringen kontakt da Kim Madsen, formand for OSMK på formand@osmk.dk eller skulle der være spørgsmål om tilmelding kontakt da turnering@osc.dk.

Klik på billedet for at se hele invitationen.

Klubmesterskaberne 2017 – lørdag d. 27. maj

Klubmesterskaberne 2017 finder sted lørdag d.27 maj 2017. Inkluderet i prisen på de 50 kr. er der morgenmad, frokost og aftensmad m. efterfølgende sæsonafslutningsfest! Der spilles på alle niveauer, så alle kan deltage og alle er velkommen. Der er lodtrækning kl. 08:30 og starttidspunkt for de enkelte rækker bliver planlagt når tilmeldingen er lukket. Finaler fra de forskellige afvikles fra. kl. 14:30. Forventet sluttidspunkt for turneringen er kl. 17:30. Præmieoverrækkelse vil ske i forlængelse af den sidste kamp for samtlige rækker.
Alle rækker inddeles efter gældende klubrangliste og der seedes 1, 2, 3/4 og 5/8. Der spilles ½ monrad hvilket giver alle 3 kampe. Vi glæder os til at se så mange som muligt til klubmesterskaberne 2017 i OSC. Tilmelding og betaling sker i caféen og sidste tilmeldingsfrist er d. 14. maj. Klik på billedet for at se hele invitationen.

DM i Herlev Hjorten Squash fre. d. 31. marts til søn. d. 2. april.

Hermed er åbner Herlev Hjorten Squash tilmeldingen til årets største Squash turnering. Vi har reserveret alle vores 10 lækre baner til turneringen, så tilmeld dig i en fart, vi ser gerne squashspillere på alle niveauer deltager i turneringen.
Der er selvfølgelig Pengepræmier, Guld, Sølv og Bronze medaljer på spil i begge Mester rækker, der vil være præmier til nr. 1, 2 og 3 i de efterfølgende rækker, der er præmier til 1 og 2 i rækker som afvikles som halv monrad eller pulje. Turneringen starter fredag den 31/3 ca. kl 18, der spilles over 3 dage så vi slutter af med finaler søndag - forventet tidspunkt for finaler på vores glasbane er omkring kl. 16:00

Turneringen bliver afviklet i følgende rækker, antallet af rækker afhænger af antallet af deltagere.
Dame Mester, A, B, C...
Herre Mester, A, B, C...

Fredag vil der være lidt let at spise, der er let morgenmad og frokost lørdag og søndag.
Har du spørgsmål så kontakt undertegnede på jb.karlsen@gmail.com

Tilmelding sker via squashportalen.dk

Seniortunering i Horsens d. 11. marts. 2017

Lørdag den 11. marts afholder vi seniorturnering i Horsens Squash Klub.

Der er fine præmier (sponsoreret af Spar Nord Horsens) til top 3 i alle rækker.
Max. antal deltagere: 40.
For tilmeldingspris på kun kr. 150,- får du:
- 3 squashkampe
- Buffet, samt kølige drikkevarer ad libitum under hele turneringen
- Mulighed for massage
- Gode præmier

Tilmelding sker via squashportalen.dk

Seniortunering i Esbjerg d. 25. feb. 2017

Traditionen tro en hyggelig 1- dags seniorturnering med fuld forplejning (Frokost, snacks og drikkevarer). Medbring det gode humør og få en dag i godt selskab, med minimum tre kampe og mulighed for at opleve god squash! Der spilles ½ monrad, fem herrerækker, en damerække (med kvalifikation hvis nødvendigt) og maks 48 deltagere. Tilmelding er først til mølle.

Vi regner med lodtrækning 09:30 og start 10:00. Mere info følger når deltagerantal er kendt.

Tilmelding sker via squashportalen.dk

Skovbakken Senior GP – d. 10 og 11 februar 2017

Skovbakken byder velkommen til turning for alle, og i forsøget på at få så mange som muligt med, tilbyder vi følgende:
1. Det koster kun 150 kr. at deltage
2: Gratis frokost lørdag middag inkl. drikkelse

Turneringen afholdes i alle rækker a 8 deltagere eller pulje afhængig af antal.
Kampstart forventes kl. 18.00 fredag aften, og finaler forventes afholde lørdag eftermiddag.

Kontakt Kim Øvlisen for nærmere information på mail:
kim.oevlisen@jp.dk

150 kr. som betales ved tilmelding til følgende konto i Jyske Bank:
Reg. Nr.: 5073
Konto Nr.:0002342543

Tilmelding sker via squashportalen.dk

skovbakken-senior-grandprix-1

Birkerød Squashklub – Senior grandprix 4 ( d. 6. og 7. januar 2017)

Birkerød Squashklub har igen fornøjelsen af at invitere til årets første turnering i 2017. Turneringen starter fredag den 6. januar kl. 18, og de sidste finaler forventes færdigspillet lørdag den 7. januar kl. 17.
Der spilles i følgende rækker: Damer: M og A - Herrer: M, A, B, C, D og E.
Hvis der ikke kommer tilmeldinger nok til 2 damerækker, laves der en ekstra herrerække, hvis der er mange tilmeldinger.
Der spilles 1/2 Monrad i alle rækker, og der seedes efter den opdaterede DK-rangliste, der kan trækkes fra Squashportalen ultimo december/prim januar.
Der er præmier til nr. 1 og 2 i alle rækker. Max. antal deltagere er 64. Lørdag serveres en frokostbuffet excl. drikkevarer i klubbens cáfé, der har åbent under hele turneringen, hvor der kan købes mad og drikke.
Programmet offentliggøres på klubbens hjemmeside, forbundets hjemmeside og link sendes til deltagerne.
Ved afbud efter sidste tilmeldingsfrist refunderes deltagergebyr ikke.

Tilmelding sker via squashportalen.dk

Untitled-1

Juletyskerturnering lørdag d. 10. dec

Juletysker er endnu engang på programmet. Tilmeld dig i caféen, vi glæder os til endnu en dag med en masse tysker på kryds og tværs. Det koster 25 .- at deltage. Der bliver oprettet en Junior-, Dame, og Herreturnering.
Turneringen starter kl.12.00 Der spilles frem til ca. kl. 16.00. Efterfølgende byder OSC på æbleskiver og gløgg/sodavand/juleøl m.m.
Max. 56. deltagere - først til mølle.

christmas-print_juletysker2016

Kolding Cup & Senior Grand Prix i weekenden 7-8 oktober. 2016

Tilmelding sker via. www.squashportalen.dk

2 x turneringer i én.

Kolding squash inviterer til senior grand prix 2, i weekenden 7-8 oktober.
Der er lodtrækning kl. 17.45.
Der er kamp start fredag kl. 18.00.

Kolding squash tilbyder let frokost lørdag (drikkevare er for egen regning) og der vil være kaffe, müslibarer og lidt frugt hele weekenden, samt præmier til 1, 2 og 3 i hver række

Early bird rabat: Tilmeldt dig inden 28. september og få deltagergebyret til 150 kr.

Kolding squash invitere til Kolding cup, lørdag den 8 oktober.
Der er lodtrækning kl. 8.45
Der er kamp start lørdag kl. 9.00

Kolding squash tilbyder let frokost lørdag (drikkevare er for egen regning) og der vil være kaffe, müslibarer og lidt frugt hele weekenden, samt præmier til 1, 2 og 3 i hver række

Early bird rabat: tilmeld dig inden 28 september og få deltagergebyret til 100 kr.

Turneringsledelse:
Sally: sallyskaarenborg@hotmail.com 28931209
Christian: ca@kolding-squash.dk

Untitled-1

Viborg Cup – søndag d. 4. sep. 2016

Tilmelding sker via. www.squashportalen.dk Starttidspunkt se nedenfor. Mødetid herunder registrering er 15 minutter før lodtrækning. Lodtrækning forventes at foregå efter følgende program: Herre A række: Søndag 09.45. Kampstart kl. 10.00 Herre B række: Søndag 10.15. Kampstart kl. 10.30 Dame A række: Søndag 10.45. Kampstart kl. 11.00 De 3 øverste seedede bedes møde til lodtrækningen forud for deres række. Spillested: Liseborg centeret Liseborgvej 37 8800 Viborg Rækker: Herre A Herre B Dame A Afhængigt af antallet af tilmeldinger i de forskellige rækker kan der justeres på ovenstående. Der kan maksimalt deltage 24 spillere. Bemærk, at de enkelte rækker kan bestå af færre end 8 deltagere afhængig af deltagerantal. Der spilles så vidt muligt ½ monrad i alle rækker dvs. alle skal spille max. 3 kampe på én dag. Der er inkluderet frokost, drikkevarer og frugt i prisen. Præmier til nr. 1 og 2 i alle rækker. Kontakt: Jesper Holst jho@gazelle-management.dk Mobil: 40 89 99 88

viborg

Fyns mesterskaberne 2016 i squash

FM2016 finder sted lørdag d.10 sep. Inkluderet i prisen på de 50 kr. er der frokost, kaffe, kage og frugt. Der spilles på alle niveauer, så alle kan deltage og alle er velkommen. Der er lodtrækning kl. 09:30 og starttidspunkt for de enkelte rækker bliver planlagt når tilmeldingen er lukket. Finaler afvikles fra. kl. ca. 14:30. Sidste finale kamp spilles ca. kl. 17:00. Alle rækker inddeles efter gældende DK-rangliste (pr. 1. sep. 2016) Der seedes 1, 2, 3/4 og 5/8. Der spilles ½ monrad hvilket giver alle 3 kampe. Er du ikke på DK-ranglisten (squashportalen.dk) så seedes deltagere efter bedste evne). Såfremt der er mere end 50 tilmeldte vil turneringens starttidspunkt tilpasses. Vi glæder os til at se så mange som muligt til FM2016 i OSC. Tilmelding og betaling sker i caféen og sidste tilmeldingsfrist er d. 2. sep. Klik på billedet for at se hele plakaten.

FM16

Klubmesterskab 2016 i Odense Squash Club

Klubmesterskaberne 2016 finder sted lørdag d.28 maj 2015. Inkluderet i prisen på de 50 kr. er der frokost og aftensmad m. efterfølgende sæsonafslutningsfest! Der spilles i alle niveauer, så alle kan deltage og alle er velkommen. Der er lodtrækning kl. 08:30 og starttidspunkt for de enkelte rækker bliver planlagt når tilmeldingen er lukket. Finaler afvikles fra. kl. 14:30. Alle rækker inddeles efter gældende klubrangliste og der seedes 1, 2, 3/4 og 5/8. Der spilles ½ monrad hvilket giver alle 3 kampe. Vi glæder os til at se så mange som muligt til klubmesterskaberne 2016 i OSC. Tilmelding og betaling sker i caféen og sidste tilmeldingsfrist er d. 21. maj. Klik på billedet for at se hele invitationen.

Klubmesterskab2016

DM Veteraner 2016, lørdag 7. maj til søndag 8, Skovbakken Squash

Skovbakken Squash byder velkommen til årets danmarksmesterskab for alle over 35 år. Turneringen afholdes over 2 dage fra lørdag 7. maj til søndag 8 maj med start forventeligt kl. 10.00 lørdag. Der spilles i følgende rækker: H+35, H+40, H+45, H+50, H+55, H+60 D+35, D+40, D+45, D+50, D+55, D+60 Bedes notere spillerække i "Bemærkninger". Der kan købes frokost i klubben begge dage, tilmelding er nødvendig, hvis du vil være sikker på at kunne købe det. Præmier til 1-3 plads i alle rækker, dog minimum 6 deltagere for præmie til 3. plads. Program og deltagerliste offentliggøres senest to dage før turneringsstart både via mail direkte til deltagerne samt på DSQF's hjemmeside under ”nyheder” og vil ligeledes kunne findes på www.skovbakkensquash.dk.

VDM16

Danmarksmesterskaberne i Squash 2016, Kolding KFUM Squash

Kolding KFUM Squash inviterer hermed til Danmarksmesterskaberne i Squash 2016! Turneringen finder sted fra fredag d. 1 april, kl 18:00 til søndag d. 3 april 2016 i Kolding KFUM Squash, Peter Tofts Vej 21, 6000 Kolding. Turneringen er for alle idet der spilles monrad på forskellige niveauer og der er et niveau for enhver. Alle kan forvente at skulle spille 3-4 kampe mod jævnbyrdige spillere. Der er præmier til 1er og 2er i alle rækker! I Eliterækkerne spilles der naturligvis om Guld, Sølv og bronze. Der tilbydes to forplejningspakker: Pakke 1 til 220 kr: Sandwich fredag aften, frokost lørdag+søndag, morgenmad lørdag+søndag. Pakke 2 til 140 kr: Sandwich fredag aften, frokost lørdag+søndag. Køber man en forplejningspakke er der også frugt og mindre snacks under hele turneringen. Alle deltagere bydes på en lækker middag lørdag aften - og det er ganske gratis, men TILMELDING ER NØDVENDIG (Gøres ved afkrydsning ifm tilmelding til turneringen)! Deltagergebyret er 250 kr. og du skal tilmelde dig senest d. 17. marts, 2016. Der er mulighed for at overnatte i hallen hvis man selv medbringer udstyr hertil (sovepose el. lign). Det koster 50 kr. at overnatte så vi kan sørge for en nattevagt. Betaling: Deltagergebyret, forplejningspakker og evt. overnatning skal betales ved tilmelding Vi glæder os til at se hele Squashdanmark til et brag af et mesterskab! Hvis du har spørgsmål, så kontakt: Anders Skajaa, mobil 99 55 61 12

DM2016

SQO.dk inviterer til Grand Prix- og seniorturnering i Squash Center Danmark i Odense.

Spillested: Squash Center Danmark i Odense. Tilmelding: Squashportalen.dk Tilmeldingsfrist: Søndag d. 7. februar. SQO.dk inviterer til Grand Prix- og seniorturnering i Squash Center Danmark i Odense. Vi har arrangeret en turnering, hvor der ikke er sparet på noget! Vi har sat kvaliteten i højsædet, da vi ved turneringen tilbyder alle deltagere følgende: Mad fredag og lørdag (Grand Prix) – mad lørdag (seniorturnering) Goodiebag med lækre sager fra Squashlife, Raunsborg, Lasertryk og SQO.dk Gratis massage lørdag til de ømme stænger Kaffe og kage i løbet af turneringen Topsquash og hygge i verdensklasse Alt ovenstående er inkluderet i deltagergebyret, uanset hvilken af de to turneringer du tilmelder dig. ( BEMÆRK AT OSC's medlemmer har særpris - rabatten trækkes fra ved tilmelding på squashportalen.dk) To turneringer på én gang Bemærk at vi igen i år både afholder en Grand Prix-turnering fredag og lørdag, samt en normal seniorturnering om lørdagen. Du bestemmer altså selv, om du vil spille begge dage eller kun lørdag, samt om du vil lægge dig ud med de rigtig skarpe drenge eller hellere vil deltage på lidt lavere niveau og nøjes med at nyde de bedste spilleres slag fra tilskuerrækkerne. Tilmeldingen foregår via SQUASHPORTALEN. Husk at du med en hurtig tilmelding er med til at trække endnu flere squashentusiaster op ad sofaen og ind på banerne og dermed sikre alle en endnu bedre weekend. Vi håber at se jer i Odense d. 12.-13. februar.

SQO

Horsens Squash Klub seniorturnering 12. marts 2016

Horsens Squash Klub seniorturnering 12. marts 2016. Tilmeld dig via. Squashportalen.

horsesns

Juletysker d. 12. dec. 2015

Juletysker er endnu engang på programmet. Tilmeld dig i caféen, vi glæder os til en dag med en masse tysker på kryds og tværs. Efterfølgende byder vi på en æbleskiver og en juleøl eller to. Det koster 25 .- at deltage. Der bliver oprettet en Dameturnering og en Herreturnering.

Juleturnering2015

Esbjerg Squash Klub 1.dags turnering 7. nov. 2015

Traditionen tro afvikler Esbjerg Squash Klub en 1 dags seniorturnering. Turneringen er for alle, og hygge og god sportsånd er i højsædet, så glæd dig til en dag i godt selskab i det vestjyske 🙂 - mere info her: www.esbjergsquashklub.dk

Invitation til seniorturnering 2015

KSK – Senior Grand Prix 9. og 10. oktober 2015

Kom til sæsonens 2. senior grand prix i Danmarks ældste squashklub. Der spilles så vidt muligt 1/2 monrad i alle rækker med én kamp fredag og to kampe lørdag. Under turneringen er der sunde snacks samt frokost lørdag. Klik på billedet for at se hele invitationen.

KSK turnering

Sport92 Seniorturnering 10. okt. 2015

Sport92 inviterer til 1-dags seniorturnering lørdag den 10. oktober 2015 kl. 10. Kom og få en god start på efterårsferien hvor squash og social samvær vil være i højsædet. Der vil blive serveret frokost med drikkevare samt frugt under hele turneringen. Derudover vil der være mulighed for køb af øl/vand til fordelagtige priser. Til de 3 bedste placeret i hver række vil der være fine præmier - sponsoreret af Shop92. Så vidt muligt vil der blive spillet mondrad-8 efter ranglisten. Tidsplan: 10.00: Velkommen 10.05: Lodtrækning 10.15: Kampstart 12.00: Frokost Prisen for deltagelse er 150 kr. Betaling via Squash Portalen Ved spørgsmål kan vi kontaktes på email info@sport92squash.dk eller på telefon til Morten Andreasen på 2623 9608

Untitled-1

Fynsmesterskaberne 2015

Fynsmesterskaberne 2015 bliver i år afvikler lørdag d. 22. august i OSMK på Nyborgvej 341B, 5220 Odense SØ.
Prisen for deltagelse er 100.- og der vil være 3 kampe til alle og pokaler til vinderne samt præmier til 2- og 3-pladsen.
Tilmelding sker via OSMK’s facebookside – www.facebook.com/osmk.squash og er du ikke på facebook skal du kontakte OSMK’s formand på e-mail formand@osmk.dk for tilmelding den vej rundt.
Skulle der være yderligere spørgsmål om turneringen eller tilmelding kontakt da Kim Madsen, formand for OSMK på formand@osmk.dk

Klik på billedet for at se hele invitationen.

FM2015

Klubmesterskab 2015

Klubmesterskaberne 2015 finder sted lørdag d.6 juni 2015. Inkluderet i prisen på de 75 kr. er der frokost og aftensmad m. efterfølgende sæsonafslutningsfest! Der spilles i alle niveauer og alle kan deltage og alle er velkommen. Der er fælles mødetid kl. 09:00 og finaler afvikles ~16:00. Alle rækker inddeles efter gældende klubrangliste og der der seedes 1, 2, 3/4 og 5/8. Der spilles ½ monrad hvilket giver alle 3 kampe. Vi glæder os til at se så mange som muligt til klubmesterskaberne 2015 i OSC. Tilmelding sker i caféen og sidste tilmeldingsfrist er d. 31. maj. Klik på billedet for at se hele invitationen.

Veteran DM den. 9. og 10. maj 2015

OSMK inviterer til Veteran DM den. 9. og 10. maj 2015 Spillested: OSMK i Fitnessdk, Nyborgvej 341B, 5220 Odense SØ. Rækker: Dame +35, +40, +45, +50, +55, +60 Herre +35, +40, +45, +50, +55, +60 Tilmelding på www.squashportalen.dk - Log ind med din e-mail og kode.

DM 2015

DM i squash nærmer sig, så kom til Herning SquashKlub d. 17.-19. april og se Danmarks bedste squashspillere kæmpe for at blive Danmarksmester.Turneringen afholdes i Sportscenter Herning. Klik på billedet for at se hele invitationen.

ETC2015 sideturnering

Dansk Squash Forbund inviterer hermed til ETC2015 sideturnering i Hammerum Hallen d. 1. maj 2015 Vil du være en del af en fed squash-event i 2015? Vil du spille selv, men samtidig se nogle af verdens bedste squashspillere in action? Så kom og vær’ med når Dansk Squash Forbund i samarbejde med Sport 92 afholder. Klik på billedet for at se hele invitationen.

Squash Online Grand Prix & BCD-Turnering

Så er det endnu engang tid til at der afvikles squashturnering i OSC. Denne gang har OSC lånt centeret ud til www.sqo.dk som afholder en turnering. Derfor kan OSC medlemmer tilmelde sig for kun 80 eller 50kr afh. 1. eller 2-dags turnering. Tilmelding sker via. www.squashportalen.dk

Juletysker d. 13. dec. 2014

Juletysker er endnu engang på programmet. Tilmeld dig i caféen, vi glæder os til en dag med en masse tysker på kryds og tværs. Efterfølgende byder vi på en æbleskiver. Det koster 0 .- at deltage, først til mølle.

JGP #2, 2014

Så er det endnu engang med glæde at OSC kan afvikle JGP. Med støtte fra Nordea Fonden er det muligt at stable et sådan arrangement på benene. Vi glæder os til at se centeret fyldt på med mange børn og unge til en sjov weekend med en masse spændende squashkampe.